Menu

Join us

If you are interested in joining one of the key players in the security industry, please send a resume and cover letter to the following address: job@vhpsp.com

We will carefully review every application and send you an answer as soon as possible.

Technician “Electrical & Instrumentation”

Technician “Electrical & Instrumentation”

Ben jij de Technician die net een stapje meer doet? Dan zijn wij op zoek naar jou.

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar een Technician Electrical & Instrumentation.

 Functieomschrijving

Het doel van de functie is het uitvoeren onderhouds- modificatie- en (beperkt) nieuwbouw-werkzaamheden op Electrical & Instrumentation gebied, zodanig dat opdrachten tijdig en overeenkomstig vereiste specificaties worden uitgevoerd en geldende veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Als Technician voer je periodieke inspecties uit om ervoor te zorgen dat technische condities op tijd onderkend worden en aan de hand hiervan eventuele acties ondernomen kunnen worden. De Technician houdt zich ook bezig met: het voorbereiden van wijzigingen, advies geven om installaties te verbeteren, storingen tot een minimum te beperken, het verhelpen van storingen in apparatuur, het meewerken aan projecten in team verband en technische installaties aan de hand van storingsmeldingen. Dit gebeurt op een zodanige manier dat de productiewerkzaamheden uit het oogpunt van techniek en veiligheid kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum kan worden beperkt.

Functie-eisen

 • Minimaal een functiepassende afgeronde mbo-niveau 3 opleiding, bij voorkeur de opleiding Elektrotechniek niveau 4;
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in de procesindustrie;
 • Kennis van de gebieden: besturingstechniek, energietechniek, pneumatiek en hydrauliek is een pré;
 • Je bent praktisch ingesteld, zelfstandig, flexibel en in staat om toezicht te houden op het werk van anderen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal is een pré;
 • Ervaring in een internationale (productie) omgeving is een pré;
 • Je bent bereid om in een consignatierooster mee te lopen.

Wij bieden jou

Een uitdagende baan in een groeiend internationaal productiebedrijf met een prima salaris.

 Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar hr@vhpsp.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Alex van Gortel, Maintenance Electrical Manager: a.vangortel@vhpsp.com.

 

IT Manager

IT MANAGER

VHP Security Paper B.V. is one of the leading international producers of security paper and is located in Ugchelen. VHP Security Paper B.V. is looking for an IT Manager.

Job Description

The purpose of the function is to actively manage the activities of the IT team (system- and network administrator, technicians, developers). You manage all IT projects and you are
responsible for keeping track of budgets, deadlines, tools and effective implementation. You coordinate technological matters/business with top managers, plan upgrades of existing software and hardware and you negotiate with suppliers for the service of existing products or the purchase of new products in cooperation with IT Security. Besides your management and educational skills, it is important to do your job passionately and that   skills are high levelled. Your personality, organizational skills and your commitment will make the difference.

Function requirements

 • At least a job-appropriate completed education, preferably computer scien
 • At least 3 years’ experience in a similar position in the process industry; experience in an international group is an advantage.
 • Experience with ITIL processe
 • Knowledge of the following programs is preferred; Microsoft Windows, Fortinet, VMWare, Dell/VxRail, Veam Backup and Citrix VDI is preferred
 • You are practical, independent, flexible and able to supervise the work of others.
 • You are able to analyse and synthesi
 • You have a good command of the Dutch and English language in word and in writing.

 

We offer you:

A challenging job in a growing international production company with a market conform salary.

Are you the perfect candidate for this vacancy?

Please send your letter of application with your Curriculum Vitae to our HR department hr@vhpsp.com. For further information about the vacancy, you can also contact our Maintenance & ICT manager Ton Reinten, t.reinten@vhpsp.com.

Database beheerder

Database beheerder

Ben jij de database beheerder die net een stapje meer doet? Dan zijn wij op zoek naar jou.

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar een database beheerder.

 Functieomschrijving

Het doel van de functie is het beheren van de ICT-omgeving, met name database beheer (Big Data, tuning) en de ontwikkeling van applicaties. Hierbij is het belangrijk dat zowel kantoor- als productieprocessen ongestoord en optimaal functioneren. Het is belangrijk de juiste informatie uit de database te kunnen vertalen, en te werken met Reporting Tools. Security speelt een grote rol, daarom is data integriteit zeer belangrijk. Naast het achterhalen van oorzaken bij foutendiagnoses is het ook belangrijk dat software foutloos werkt. Wij zoeken een betrokken en betrouwbaar persoon, wie goed kan communiceren met andere professionele disciplines en externe specialisten. Goede communicatie is een must, gezien het feit dat je met andere medewerkers moet communiceren over de inrichting en aanpassing van applicaties. Het is de bedoeling dat de kennis die nodig is om efficiënt met de systemen om te gaan duidelijk en toegankelijk is voor gebruikers. Informatie dient actueel te zijn. Daarnaast moet je zowel individueel als in teamverband kunnen werken.

 

Functie eisen

 • Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau, op het gebied van ICT.
 • Kennis van methoden en standaards op het gebied van project- en programmamanagement.
 • Ervaring met dataverwerking, SQL en je kan ETL-processen onderhouden en ontwikkelen, om zo de Business Intelligence omgeving te onderhouden.
 • Je hebt kennis van Data Warehouse en Data Lake methodieken.
 • Je bent praktisch ingesteld, zelfstandig, flexibel en nauwgezet/precies.
 • Ervaring als gesprekspartner om vakjargon over te brengen op eindgebruikers.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
 • Ervaring in een (internationale) productie omgeving is een pré.
 • Je bent bereid om in een consignatierooster mee te lopen.

Wij bieden jou

Een uitdagende baan in een groeiend internationaal productiebedrijf met een marktconform salaris.

  Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar onze HR-afdeling hr@vhpsp.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Ton Reinten, Maintenance & ICT Manager, t.reinten@vhpsp.com.