Menu

Join us

We are looking for energetic talent with a motivational drive, who want to develop themselves over time. In ‘About us’, we tell you more about the atmosphere within the company. Would you like to work for this production company? Then take a look at our vacancies and send a resume and cover letter to the following address: job@vhpsp.com

 

ATG Operator (Mould Shop Technician)

ATG Operator (Mould Shop Technician)

 

 Ben jij de Technician die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een high-tech omgeving van ambachtelijke tint? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar een multifunctioneel inzetbare Technician die deel uitmaakt van de afdeling Mould Shop en ondersteuning biedt aan de Mould Shop Manager.

 

Functieomschrijving

Samen met je collega’s en een team van ontwerpers/graveurs is jouw doel in deze functie: het ontwikkelen van rondzeven met behulp van een volledig nieuw en geautomatiseerd proces (ATG). In deze uitdagende functie ben je na een leerperiode multifunctioneel inzetbaar en na verloop van tijd (deel)verantwoordelijk voor het gehele proces wat bestaat uit het omzetten van een digitaal design naar een volledige rondzeef o.b.v. aangeleverde specificaties en kwaliteitseisen. Ook graveerwerkzaamheden (graveer afdeling), het productieproces gereedmaken van rondzeven, retour ontvangen na productie en een correcte opslag kunnen onderdeel uitmaken van je takenpakket. In deze functie werk je in een team van 7 medewerkers en rapporteer je aan de Mould Shop Manager.

 

Functie-eisen

 • Je beschikt over minimaal mbo 3 werk- en denkniveau óf een diploma HAVO/VWO met ruim voldoende scores voor wis- en natuurkunde (scheikunde is een pré). Daarnaast ben je bereid om jezelf te ontwikkelen en bij ons een gerichte mbo 3 opleiding te behalen;
 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt of hebt eventueel enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Bij voorkeur ervaring met AutoCAD en CNC;
 • Kennis van diverse graveertechnieken en –programma’s is een pré;
 • Je bent multifunctioneel inzetbaar;
 • Je bent nauwkeurig, alert en creatief;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring in een internationale (productie) omgeving is een pré.

 

Wij bieden jou

Een uitdagende baan in een groeiend internationaal productiebedrijf, met een goed salaris en ruime opleidingsmogelijkheden. Heb jij het werk- en denkniveau en de affiniteit? Dan kunnen wij jou verder klaarstomen d.m.v. opleidingen.

 

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar hr@vhpsp.com. Voor meer informatie over de vacature, kan je ook contact opnemen met Remco Piek, Product M.E. Manager r.piek@vhpsp.com.

 

Medewerker Crediteurenadministratie

Medewerker Crediteurenadministratie

(20 uur/week)

Ben jij financieel en administratief goed onderlegd en zijn crediteuren
helemaal jouw ding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar een Medewerker Crediteurenadministratie die de afdeling Finance komt ondersteunen.

Functieomschrijving

Als Medewerker Crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden,

verwerken en registreren van de binnenkomende facturen.

Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Voorbereiden, boeken, invoeren, verwerken en/of coderen van inkoopfacturen, kasafschriften en bankafschriften;
 • Voorbereiden van betaalopdrachten;
 • Bewaken van de voortgang van het betalingsproces;
 • Bijdragen aan het opstellen van periodieke rapportages;
 • Opschonen van crediteurenlijsten;
 • Verzorgen van de archivering;
 • Verrichten van ondersteunende werkzaamheden bij financial audits;
 • Bijdragen aan de optimalisering van de werkprocessen;
 • Overige ad hoc werkzaamheden.

Functie-eisen

 • Een mbo-opleiding afgerond richting financiële administratie of een soortgelijke opleiding;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede kennis van het officepakket en bekend met Microsoft Navision/ Business Central;
 • Kennis van digitale verwerking van facturen (pre);
 • Secuur en oog voor details en snel inzicht in incorrecte facturen;
 • Zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband.

Wij bieden jou

Een leuke baan in een groeiend internationaal productiebedrijf met een marktconform salaris

afhankelijk van de opgedane kennis en ervaring.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een curriculum vitae, naar onze HR-afdeling:

hr@vhpsp.com.

Project Engineer (m/v)

Project Engineer (m/v)

Ben jij de Project Engineer die net dat stapje extra zet? Dan zijn wij op
zoek naar jou.

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier, gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar een Project Engineer (Junior) voor de afdeling engineering.

VHP produceert sinds 1890 waardepapier. Ons productieproces begint bij ruwe katoen en eindigt bij gesneden vellen papier waarin alle benodigde echtheidskenmerken zitten. Dit paper wordt vervolgens door drukkerijen verwerkt tot bankbiljetten. Momenteel werken er 180 medewerkers bij VHP.

Functieomschrijving

Bij VHP zijn we steeds op zoek naar mogelijkheden om ons product en proces te verbeteren. De afdeling Engineering is verantwoordelijk voor deze continue procesverbetering en zorgt er via grote en kleine afdelingsoverschrijdende projecten voor dat het productieproces sneller en gestroomlijnder verloopt. Voor deze afdeling zoeken we versterking in de vorm van een Project Engineer, die in de rol van projectleider bijdraagt aan deze procesverbeteringen.

Als projectleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de complete doorloop van een project, van scope tot oplevering. Als Project Engineer kun je betrokken zijn bij Mechanische, Elektrische of Automatisering projecten.

Een bredere kijk op en interesse in de techniek is dus gewenst in deze functie. Je werkt bijvoorbeeld mee aan de bouw van een nieuwe kantooromgeving, de installatie van een nieuw doseersysteem of het automatiseren van een productielijn.

Wij zoeken iemand die wellicht gespecialiseerd is op een vakgebied maar over de schutting durft te kijken. Zich betrokken voelt en betrouwbaar is, die goed kan communiceren met andere interne afdelingen en externe specialisten. Goede communicatievaardigheden zijn een must. Je bent niet bang om knopen door te hakken en neemt graag je projectteam op sleeptouw.

In de functie ben je onderdeel van het engineeringsteam van de Technische Dienst, wat bestaat uit zowel project als maintenance engineers, waarbij je rapporteert aan de Teamleider Engineering.

Functie-eisen

 • Een bij de functie passende afgeronde hbo-opleiding of door werkervaring verkregen, bijvoorbeeld richting Werktuigbouw of Elektrotechniek;
 • Je hebt passie voor productieomgevingen en techniek;
 • Je bent iemand die gestructureerd kan en wil werken, waarbij je overzicht houdt in een dynamische omgeving;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het uitvoeren van technische projecten middels bekende project methodieken (IPMA, Prince2);
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij je goed kunt samenwerken met mensen van uiteenlopende kennis- en ervaringsniveaus;
 • Je bent praktisch ingesteld en resultaatgericht;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Wij bieden jou

 • Een uitdagende baan in een groeiend internationaal productiebedrijf met een uitstekend salaris.
 • Een informele- en collegiale sfeer.
 • Uitgebreide mogelijkheid voor trainingen en cursussen.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een curriculum vitae, naar onze HR-afdeling:

hr@vhpsp.com.

Skilled Servicedesk Medewerker (m/v)

Skilled Servicedesk Medewerker (m/v)

 Ben jij die IT’er die graag gebruikers op de best mogelijke manier wil helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar een Skilled Servicedesk medewerker.

Functieomschrijving

Voor ons eigen interne IT-team zijn we op zoek naar een Skilled Servicedesk medewerker. Met het team beheren we enkele IT-omgevingen, waarbij het doel is dat zowel de kantoor- als productieprocessen ongestoord en optimaal functioneren. Dit doe je samen met de twee systeembeheerders, een applicatiebeheerder en de IT-manager.

Binnen deze rol ben je m.b.t. IT-vraagstukken het eerste aanspreekpunt van de organisatie. Je zorgt voor een goede intake van vragen of verstoringen en probeert, waar mogelijk, deze op te lossen. Hierin word je natuurlijk ondersteund door je collega’s voor 2e en 3e lijn zaken. Het ondersteunen van de gebruikers gebeurt zowel op afstand vanaf je eigen werkplek als bij de werkplek van de gebruiker. Je hebt in deze rol ook veel contact met externe partijen. Zo beheer je de voorraad en verzorg je de inkoop van IT-middelen, heb je contact met leveranciers over het oplossen van bepaalde verstoringen en begeleid je bezoekers die werkzaamheden komen uitvoeren.

Om succesvol te zijn in deze rol ben je een betrokken en betrouwbaar persoon, die goed kan communiceren met andere professionele disciplines en externe specialisten. Gebruikers zien jou als de aangewezen persoon om met hun vragen naar toe te komen. Kun je het niet oplossen, dan weet je wat je moet doen om kennis bij te schakelen. Je vindt het belangrijk om de administratie op orde te hebben. Zo borg jij je kennis, je vindt het immers prettig als anderen dat ook doen, zodat jij het kan gebruiken.

Wij vinden inzet en persoonlijkheid belangrijker dan werkervaring. Heb jij de juiste instelling, dan zorgen wij dat je succesvol wordt in je nieuwe functie. Bij ons groeien je verantwoordelijkheden mee met je eigen ontwikkeling.

Functie-eisen

 • IT gerichte opleiding op minimaal MBO-4 niveau.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en schrift.
 • Je bent praktisch ingesteld, zelfstandig, flexibel en nauwgezet/precies.
 • Kennis van en ervaring met ITIL-methodieken.
 • Kennis van MS Server, MS Exchange, Active Directory en netwerken.
 • Bij voorkeur ben je 36 uren per week beschikbaar, 32 uren zijn bespreekbaar.

 Wij bieden jou

Een uitdagende baan in een groeiend internationaal productiebedrijf met een marktconform salaris.

 

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar hr@vhpsp.com. Dit emailadres kan ook worden gebruikt om meer informatie op te vragen. Of kijk eens op onze website: www.vhpsp.com.

 

Teamleader Mould Shop (m/v)

Teamleader Mould Shop (m/v)

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP is op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van Teamleader Mould Shop.

Functieomschrijving

In een bankbiljet is het watermerk het belangrijkste echtheidskenmerk.

Dit watermerk wordt in het papier aangebracht op een rondzeefpapiermachine. De Mould Shop verzorgt als onderdeel van dit proces het produceren van het rondzeef zoals deze in de machine wordt geplaatst. Hierbij worden tekeningen, gereedschappen en verbruiksartikelen aangeleverd door de afdeling Design & Engraving en Product Engineering. Samen vormen deze 3 teams de afdeling Product Management & Engineering.

De Teamleader Mould Shop begeleidt de uitvoering op de Mould Shop en zit daarbij kort op het proces qua kwaliteit en planning. Korte termijn doelen zullen afgestemd worden met de voorman en op basis hiervan zal input geleverd worden voor de middellange termijn richting het management. Waar nodig wordt ondersteuning geboden voor technische en/of planningsvraagstukken door een gedegen plan op te stellen met oog voor de factor mens.

De rol zal grotendeels coachend zijn, maar je functioneert ook als aanspreekpunt voor complexe (technische) uitdagingen. Uiteindelijk zal er ook begeleiding gevraagd worden in de transitie naar de nieuwe manier van werken op de afdeling.

Functie-eisen

De Teamleader Mould Shop is een people manager met aantoonbare leidinggevende ervaring en ervaring met het opstellen van planningen. Verdere functie-eisen zijn:

 • Een afgeronde hbo technische opleiding of;
 • Een afgeronde mbo niveau 4 technische opleiding met door ervaring verkregen hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een productie-omgeving, waarbij omgang met de bijbehorende dynamiek belangrijk is;
 • Enige ervaring in change managementprocessen is een pre.
 • Bij voorkeur ervaring met AutoCAD en CNC;
 • Je bent praktisch ingesteld, zelfstandig, flexibel en wordt enthousiast van het werken binnen multidisciplinaire teams;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent bereid om vakgerichte trainingen te volgen.

 

Wij bieden jou

Een uitdagende baan in een groeiend internationaal productiebedrijf met een

uitstekend salaris.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar de afdeling Human Resources: hr@vhpsp.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Remco Piek, Product Management & Engineering Manager: r.piek@vhpsp.com.

Acquisitie naar aanleiding van

Production-Engineer

Production-Engineer

 Ben jij de enthousiaste Production-Engineer die een belangrijke rol wilt spelen binnen onze organisatie in de afdeling Production & Process Engineering?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar een Productie-engineer die het als een uitdaging ziet om de productkwaliteit en/of het productieproces te verbeteren en die enthousiast wordt van een bedrijf dat verder wilt innoveren.  

 Functieomschrijving

Als Production-Engineer ondersteun en adviseer jij de productie bij technische en technologische vraagstukken en ben je betrokken bij productkwalificaties. Je voert ook verschillende testen

uit, gericht op de invoering van nieuwe productsoorten en het wijzigen of vernieuwen van bestaande productsoorten.

In samenwerking met de afdeling Quality zul je, na een gedegen interne opleiding, ook werkzaam zijn aan het online kwaliteitsinspectiesysteem binnen de productie.

Verder zul je meewerken aan projecten o.a. op het gebied van milieu en energiebesparing en productieoptimalisatie. 

Met betrekking tot de werkzaamheden van deze functie heb jij contact met zowel nationale als internationale partijen zoals: Research & Development, branchegenoten, externe instituten en leveranciers. Je rapporteert direct aan de Production & Process Engineering Manager.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding Procestechnologie, Algemene Operationele Techniek, WTB of gelijkwaardig.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de procesindustrie. (Ervaring in de papier- e/o kartonindustrie is een pré).
 • Je bent een teamspeler met een kwaliteitsgerichte houding.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.
 • Je bent in staat om je nieuwe technieken en toepassingen snel eigen te maken.
 • Je bent zowel praktisch als theoretisch breed inzetbaar met een gestructureerde en resultaatgerichte manier van werken.
 • Bereidheid om, na een gedegen opleidingsperiode, mee te draaien in een consignatierooster.

Wij bieden jou

 • Een interessante en gevarieerde functie binnen een internationale setting.
 • Een marktconform salaris afgestemd op opleiding en ervaring.
 • Een gemiddelde werkweek van 36 uur.
 • Een goed aanvullend arbeidsvoorwaardepakket waaronder: 25 vakantiedagen, 8.33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een pensioensregeling met een aanzienlijke werkgeversinleg.
 • Lidmaatschap personeelsvereniging, sociaal en jubileumfonds op vrijwillige basis.
 • Collectieve zorgverzekering.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan jouw motivatie met een CV naar, hr@vhpsp.com.

Voor meer informatie omtrent de functie, stuur een email naar Jan Willem van de Poll : J.vandepoll@vhpsp.com , of kijk eens op onze website: www.vhpsp.com.

Security Manager (m/v)

Security Manager (m/v)

Are you a Security Manager in every inch and
with experience in a high secured environment?

VHP Security Paper mill is one of the world’s leading producers of high security paper based in the Netherlands,  less than an hour away from Amsterdam. VHP Security Paper is looking for an experienced Security Manager.

 

POSITION SUMMARY

The Security Manager is responsible for the safety and security of people, products, premises and equipment of the VHP Security Paper company, the implementation of human and material resources and the application of specific procedures. You are managing a team of Security employees and you report to the Paper Mill Director and the Group Security Director.

 

EXPERIENCE, EDUCATION & ABILITIES/SKILLS

 • A bachelor degree in Security Management.
 • Minimum of 5 years proven successful experience as Security Manager in a high secured environment.
 • Pre: work experience in an internationally oriented (industrial) environment.
 • Capable of proposing & implementing new ideas regarding Security, such as: risk analysis, crisis management, procedures, etc.
 • Knowledge about IT-Security Management.
 • Ability to effectively communicate in the Dutch and English language verbally and in writing.
 • Ability to effectively communicate within local and global teams and with public authorities.
 • Ability to lead, motivate and coach others in a firm, but fair way;
 • Respectful, rigorous, result-oriented.

 

JOB OFFER

A job at a growing international manufacturing company and a good salary that matches the challenge and responsibilities. We consider it important to invest in training and study that have a clear added value to the job. And furthermore for example a good pension scheme and travel expenses are things we offer.

 

Are you the right candidate for this position?

Please send your application, including CV to hr@vhpsp.com.

An assessment can be part of the application process.

 

Acquisition on the occasion of this vacancy is not appreciated.

Procesoperator (m/v)

Procesoperator (m/v)

Heb je een passie voor techniek en processen?
Overweeg dan eens om Procesoperator te worden!

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar ambitieuze mensen met technisch inzicht, die startend zijn op de arbeidsmarkt (eventueel met enkele jaren ervaring) en opgeleid willen worden tot procesoperator. Als Procesoperator werk je in 5-ploegendienst en maak je deel uit van de afdeling Production.

Functieomschrijving

Als Procesoperator ben je medeverantwoordelijk voor het vervaardigen en verwerken van waardepapier. In een 5-ploegenrooster werk je in de stofvoorbereiding, aan de papiermachine en geautomatiseerde/gerobotiseerde bewerkingslijnen. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van (kort) onderhoud, uitvoeren van kwaliteitsmetingen, begeleiden van stops en inspectie van de productielijn (met name mechanisch). Ook het voorkomen/verhelpen van storingen en het bevorderen van technische verbeteringen hoort bij je functie.

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over MBO3 werk- en denkniveau óf een diploma HAVO/VWO met ruim voldoende scores voor wis- en natuurkunde, (scheikunde is een pré). Daarnaast ben je bereid om jezelf te ontwikkelen en bij ons een gerichte MBO3 opleiding te behalen;
 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt of hebt eventueel enkele jaren ervaring;
 • Je bent technisch onderlegd en hebt affiniteit met het werken in een productieomgeving;
 • Je bent betrouwbaar, eerlijk en hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je bent bereid om fulltime in 5-ploegendienst te werken;
 • Pre: een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;

Wij bieden jou

Een uitdagende functie in een groeiend internationaal productiebedrijf met een prima salaris en ruime opleidingsmogelijkheden. Je eerste jaar staat in het teken van training on the job om je zo klaar te stomen voor een gerichte MBO3 (vervolg)opleiding. Bij VHP krijg je de kans om aan grote, technische en complexe machines te werken. Doordat je in 5-ploegendienst met een gemiddelde werkweek van 33,6 uur werkt, heb je veel vrije tijd.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar hr@vhpsp.com. Dit emailadres kan ook worden gebruikt om meer informatie op te vragen. Of kijk eens op onze website: www.vhpsp.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.