Menu

Join us

We are looking for energetic talent with a motivational drive, who want to develop themselves over time. In ‘About us’, we tell you more about the atmosphere within the company. Would you like to work for this production company? Then take a look at our vacancies and send a resume and cover letter to the following address: job@vhpsp.com

 

Teamleader Mould Shop (m/v)

Teamleader Mould Shop (m/v)

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP is op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van Teamleader Mould Shop.

Functieomschrijving

In een bankbiljet is het watermerk het belangrijkste echtheidskenmerk.

Dit watermerk wordt in het papier aangebracht op een rondzeefpapiermachine. De Mould Shop verzorgt als onderdeel van dit proces het produceren van het rondzeef zoals deze in de machine wordt geplaatst. Hierbij worden tekeningen, gereedschappen en verbruiksartikelen aangeleverd door de afdeling Design & Engraving en Product Engineering. Samen vormen deze 3 teams de afdeling Product Management & Engineering.

De Teamleader Mould Shop begeleidt de uitvoering op de Mould Shop en zit daarbij kort op het proces qua kwaliteit en planning. Korte termijn doelen zullen afgestemd worden met de voorman en op basis hiervan zal input geleverd worden voor de middellange termijn richting het management. Waar nodig wordt ondersteuning geboden voor technische en/of planningsvraagstukken door een gedegen plan op te stellen met oog voor de factor mens.

De rol zal grotendeels coachend zijn, maar je functioneert ook als aanspreekpunt voor complexe (technische) uitdagingen. Uiteindelijk zal er ook begeleiding gevraagd worden in de transitie naar de nieuwe manier van werken op de afdeling.

Functie-eisen

De Teamleader Mould Shop is een people manager met aantoonbare leidinggevende ervaring en ervaring met het opstellen van planningen. Verdere functie-eisen zijn:

 • Een afgeronde hbo technische opleiding of;
 • Een afgeronde mbo niveau 4 technische opleiding met door ervaring verkregen hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een productie-omgeving, waarbij omgang met de bijbehorende dynamiek belangrijk is;
 • Enige ervaring in change managementprocessen is een pre.
 • Bij voorkeur ervaring met AutoCAD en CNC;
 • Je bent praktisch ingesteld, zelfstandig, flexibel en wordt enthousiast van het werken binnen multidisciplinaire teams;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent bereid om vakgerichte trainingen te volgen.

 

Wij bieden jou

Een uitdagende baan in een groeiend internationaal productiebedrijf met een

uitstekend salaris.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar de afdeling Human Resources: hr@vhpsp.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Remco Piek, Product Management & Engineering Manager: r.piek@vhpsp.com.

Acquisitie naar aanleiding van

Procestechnoloog

Procestechnoloog

Ben jij de enthousiaste Procestechnoloog die een belangrijke rol wilt spelen binnen onze productieafdeling in onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar een Procestechnoloog die het als een uitdaging ziet om de productkwaliteit en/of het productieproces te verbeteren en die enthousiast wordt van een bedrijf dat verder wilt innoveren.

Functieomschrijving

Als Procestechnoloog ondersteun en adviseer jij de productie bij technologische vraagstukken en ben je betrokken bij productkwalificaties. Je voert ook verschillende proeven uit, gericht op het wijzigen of vernieuwen van bestaande productsoorten en verandering in werkmethoden met grondstoffen e/o hulpstoffen. Verder houd jij je ook bezig met diverse milieu gerelateerde aspecten. Met betrekking tot de werkzaamheden van deze functie heb jij contact met zowel nationale als internationale partijen zoals: Research & Development, branchegenoten, externe instituten en leveranciers. Je rapporteert direct aan de Production & Process Engineering Manager.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding Chemische Technologie of Procestechnologie.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de procesindustrie. (Ervaring in de papier- e/o kartonindustrie is een pré).
 • Je bent een teamspeler met een kwaliteitsgerichte houding.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.
 • Je bent in staat om nieuwe technologieën en toepassingen snel eigen te maken.
 • Je bent zowel praktisch als theoretisch breed inzetbaar met een gestructureerde en resultaatgerichte manier van werken.

Wij bieden jou

 • Een interessante en gevarieerde functie binnen een internationale setting.
 • Een marktconform salaris afgestemd op opleiding en ervaring.
 • Een gemiddelde werkweek van 36 uur.
 • Een goed aanvullend arbeidsvoorwaardepakket waaronder: 25 vakantiedagen, 8.33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een pensioensregeling met een aanzienlijke werkgeversinleg.
 • Lidmaatschap personeelsvereniging, sociaal en jubileumfonds op vrijwillige basis.
 • Collectieve zorgverzekering.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar hr@vhpsp.com. Voor meer informatie

omtrent de functie, stuur een email naar Jan Willem van de Poll : j.vandepoll@vhpsp.com

Of kijk eens op onze website: www.vhpsp.com.

Production & Process Engineering Manager (m/v)

Production & Process Engineering Manager (m/v)

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar een Production & Process Engineering Manager die het als een uitdaging ziet om de afdeling aan te sturen om de productkwaliteit en het productieproces te verbeteren en die enthousiast wordt van een bedrijf dat verder wilt innoveren.

Functieomschrijving

De Production & Process Engineering Manager krijgt te maken met een grote diversiteit aan onderwerpen. De werkzaamheden zijn zowel procestechnologisch als procestechnisch van aard. Het is een belangrijke en centrale rol binnen VHP Security Paper waar je zult rapporteren aan de Production Director. De Production & Process Engineering Manager geeft leiding aan een team van 9 Proces- en Productie Engineers. Samen met deze Engineers zal je werken aan het uitvoeren van verschillende projecten. Dit zal onder andere gericht zijn op het wijzigen of vernieuwen van bestaande productsoorten, veranderringen in werkmethoden met grondstoffen e/o hulpstoffen en het onderzoeken en optimaliseren naar (nieuwe) toepassingen e/o technologieën. Hierbij dient rekening gehouden te worden met diverse milieugerelateerde aspecten. Met betrekking tot de werkzaamheden van deze functie heb jij contact met zowel nationale als internationale partijen zoals: Research & Development, branchegenoten, externe instituten en leveranciers. Naast deze diverse projecten houdt de Production & Process Engineering Manager zich ook bezig met de coördinatie van uit te voeren productietesten en de rapportage van deze testen. In de functie ben je verantwoordelijk voor diverse productie kwalificaties en voor eventuele wijzigingen in grond- e/o hulpstoffen of procesinstellingen. Tot slot behoort de controle op de voortgang van het proces, de instellingen en afwijkingen ook tot het takenpakket.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld: Chemische Technologie of Procestechniek al dan niet aangevuld met specifieke papiergerelateerde opleidingen/cursussen.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de procesindustrie. (Ervaring in de papier- e/o kartonindustrie is een pré).
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en daarbij in staat zijn om goed te kunnen communiceren op verschillende niveaus.
 • In staat zijn om nieuwe technologieën en toepassingen snel eigen te maken.
 • Je bent zowel praktisch als theoretisch breed inzetbaar met een gestructureerde en resultaatgerichte manier van werken.
 • Beschikt over een hoog energieniveau en is flexibel ingesteld.

 

Wij bieden jou

 • Een interessante en gevarieerde functie binnen een internationale setting.
 • Een marktconform salaris afgestemd op opleiding en ervaring.
 • Een gemiddelde werkweek van 36 uur.
 • Een goed aanvullend arbeidsvoorwaardepakket waaronder: 25 vakantiedagen, 8.33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een pensioensregeling met een aanzienlijke werkgeversinleg.
 • Lidmaatschap personeelsvereniging, sociaal en jubileumfonds op vrijwillige basis.
 • Collectieve zorgverzekering.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar hr@vhpsp.com. Voor meer informatie omtrent de functie, stuur een email naar Jan Willem van de Poll: j.vandepoll@vhpsp.com. Of kijk eens op onze website: www.vhpsp.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Production-Engineer

Production-Engineer

 Ben jij de enthousiaste Production-Engineer die een belangrijke rol wilt spelen binnen onze organisatie in de afdeling Production & Process Engineering?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar een Productie-engineer die het als een uitdaging ziet om de productkwaliteit en/of het productieproces te verbeteren en die enthousiast wordt van een bedrijf dat verder wilt innoveren.  

 Functieomschrijving

Als Production-Engineer ondersteun en adviseer jij de productie bij technische en technologische vraagstukken en ben je betrokken bij productkwalificaties. Je voert ook verschillende testen

uit, gericht op de invoering van nieuwe productsoorten en het wijzigen of vernieuwen van bestaande productsoorten.

In samenwerking met de afdeling Quality zul je, na een gedegen interne opleiding, ook werkzaam zijn aan het online kwaliteitsinspectiesysteem binnen de productie.

Verder zul je meewerken aan projecten o.a. op het gebied van milieu en energiebesparing en productieoptimalisatie. 

Met betrekking tot de werkzaamheden van deze functie heb jij contact met zowel nationale als internationale partijen zoals: Research & Development, branchegenoten, externe instituten en leveranciers. Je rapporteert direct aan de Production & Process Engineering Manager.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding Procestechnologie, Algemene Operationele Techniek, WTB of gelijkwaardig.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de procesindustrie. (Ervaring in de papier- e/o kartonindustrie is een pré).
 • Je bent een teamspeler met een kwaliteitsgerichte houding.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.
 • Je bent in staat om je nieuwe technieken en toepassingen snel eigen te maken.
 • Je bent zowel praktisch als theoretisch breed inzetbaar met een gestructureerde en resultaatgerichte manier van werken.
 • Bereidheid om, na een gedegen opleidingsperiode, mee te draaien in een consignatierooster.

Wij bieden jou

 • Een interessante en gevarieerde functie binnen een internationale setting.
 • Een marktconform salaris afgestemd op opleiding en ervaring.
 • Een gemiddelde werkweek van 36 uur.
 • Een goed aanvullend arbeidsvoorwaardepakket waaronder: 25 vakantiedagen, 8.33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een pensioensregeling met een aanzienlijke werkgeversinleg.
 • Lidmaatschap personeelsvereniging, sociaal en jubileumfonds op vrijwillige basis.
 • Collectieve zorgverzekering.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan jouw motivatie met een CV naar, hr@vhpsp.com.

Voor meer informatie omtrent de functie, stuur een email naar Jan Willem van de Poll : J.vandepoll@vhpsp.com , of kijk eens op onze website: www.vhpsp.com.

Security Manager (m/v)

Security Manager (m/v)

Are you a Security Manager in every inch and
with experience in a high secured environment?

VHP Security Paper mill is one of the world’s leading producers of high security paper based in the Netherlands,  less than an hour away from Amsterdam. VHP Security Paper is looking for an experienced Security Manager.

 

POSITION SUMMARY

The Security Manager is responsible for the safety and security of people, products, premises and equipment of the VHP Security Paper company, the implementation of human and material resources and the application of specific procedures. You are managing a team of Security employees and you report to the Paper Mill Director and the Group Security Director.

 

EXPERIENCE, EDUCATION & ABILITIES/SKILLS

 • A bachelor degree in Security Management.
 • Minimum of 5 years proven successful experience as Security Manager in a high secured environment.
 • Pre: work experience in an internationally oriented (industrial) environment.
 • Capable of proposing & implementing new ideas regarding Security, such as: risk analysis, crisis management, procedures, etc.
 • Knowledge about IT-Security Management.
 • Ability to effectively communicate in the Dutch and English language verbally and in writing.
 • Ability to effectively communicate within local and global teams and with public authorities.
 • Ability to lead, motivate and coach others in a firm, but fair way;
 • Respectful, rigorous, result-oriented.

 

JOB OFFER

A job at a growing international manufacturing company and a good salary that matches the challenge and responsibilities. We consider it important to invest in training and study that have a clear added value to the job. And furthermore for example a good pension scheme and travel expenses are things we offer.

 

Are you the right candidate for this position?

Please send your application, including CV to hr@vhpsp.com.

An assessment can be part of the application process.

 

Acquisition on the occasion of this vacancy is not appreciated.

Procesoperator (m/v)

Procesoperator (m/v)

Heb je een passie voor techniek en processen?
Overweeg dan eens om Procesoperator te worden!

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar ambitieuze mensen met technisch inzicht, die startend zijn op de arbeidsmarkt (eventueel met enkele jaren ervaring) en opgeleid willen worden tot procesoperator. Als Procesoperator werk je in 5-ploegendienst en maak je deel uit van de afdeling Production.

Functieomschrijving

Als Procesoperator ben je medeverantwoordelijk voor het vervaardigen en verwerken van waardepapier. In een 5-ploegenrooster werk je in de stofvoorbereiding, aan de papiermachine en geautomatiseerde/gerobotiseerde bewerkingslijnen. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van (kort) onderhoud, uitvoeren van kwaliteitsmetingen, begeleiden van stops en inspectie van de productielijn (met name mechanisch). Ook het voorkomen/verhelpen van storingen en het bevorderen van technische verbeteringen hoort bij je functie.

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over MBO3 werk- en denkniveau óf een diploma HAVO/VWO met ruim voldoende scores voor wis- en natuurkunde, (scheikunde is een pré). Daarnaast ben je bereid om jezelf te ontwikkelen en bij ons een gerichte MBO3 opleiding te behalen;
 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt of hebt eventueel enkele jaren ervaring;
 • Je bent technisch onderlegd en hebt affiniteit met het werken in een productieomgeving;
 • Je bent betrouwbaar, eerlijk en hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je bent bereid om fulltime in 5-ploegendienst te werken;
 • Pre: een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;

Wij bieden jou

Een uitdagende functie in een groeiend internationaal productiebedrijf met een prima salaris en ruime opleidingsmogelijkheden. Je eerste jaar staat in het teken van training on the job om je zo klaar te stomen voor een gerichte MBO3 (vervolg)opleiding. Bij VHP krijg je de kans om aan grote, technische en complexe machines te werken. Doordat je in 5-ploegendienst met een gemiddelde werkweek van 33,6 uur werkt, heb je veel vrije tijd.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar hr@vhpsp.com. Dit emailadres kan ook worden gebruikt om meer informatie op te vragen. Of kijk eens op onze website: www.vhpsp.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ATG Operator (Mould Shop Technician)

ATG Operator (Mould Shop Technician)

 Ben jij de Technician die net een stapje meer doet? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar een multifunctioneel inzetbare “Technician”, die deel uitmaakt van de afdeling “Mould Shop” en ondersteuning biedt aan de Teamleader Mould Shop.

 Functieomschrijving

Samen met je collega’s en een team van ontwerpers/graveurs is jouw doel in deze functie:  het ontwikkelen van rondzeven, met behulp van een volledig nieuw en geautomatiseerd proces (ATG). In deze uitdagende functie ben je na een leerperiode multifunctioneel inzetbaar en na verloop van tijd (deel)verantwoordelijk voor het gehele proces: het omzetten van een digitaal design naar een volledige rondzeef, dit o.b.v. aangeleverde specificaties en kwaliteitseisen. Maar ook graveerwerkzaamheden (graveer afdeling), het productieproces gereedmaken van rondzeven, retour ontvangen na productie en een correcte opslag kunnen onderdeel maken van je takenpakket. In deze functie werk je in een team van 7 medewerkers en rapporteer je aan de “Teamleader Mouldshop”.

 Functie-eisen

 • Een afgeronde mbo 4 opleiding (Fijn)mechanica;
 • Minimaal twee jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie;
 • Bij voorkeur ervaring met AutoCAD en CNC;
 • Kennis van diverse graveertechnieken en –programma’s;
 • Je bent multifunctioneel inzetbaar;
 • Je bent nauwkeurig, alert en creatief;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring in een internationale (productie) omgeving is een pré.

Wij bieden jou

Een uitdagende baan in een groeiend internationaal productiebedrijf, met een goed salaris.

 Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar hr@vhpsp.com. Voor meer informatie over de vacature, kan je ook contact opnemen met Remco Piek, Product M.E. Manager r.piek@vhpsp.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsbeveiliger (m/v)

Bedrijfsbeveiliger (m/v)

 VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar “Bedrijfsbeveiligers” die ons team komen versterken.

Functieomschrijving:

U werkt in een hecht team van bedrijfsbeveiligers, waarbij een goede samenwerking met andere afdelingen ook van belang is. U werkt volgens een wisselend (periodiek) rooster, waarbij u met diverse werkzaamheden onze beveiligingsafdeling komt te ondersteunen. In onze organisatie werken wij onder een eigen CAO, waarbij u een jaarcontract aangeboden krijgt van een gemiddelde van 33,6 uren per week, met eventueel uitzicht op een vaste aanstelling. De werkzaamheden bestaan onder andere uit beveiligingstaken waarbij het beveiligen van goederen en personen voorop staat en toeziet op het naleven van bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

Functie-eisen:

 • Een passende mbo 3 opleiding, bijvoorbeeld Coördinator beveiliging, of instroom vanuit een passende mbo 2 opleiding is ook mogelijk waarbij je open staat voor het behalen van de Coördinator beveiliging;
 • Werkervaring binnen een (vergelijkbare) functie in de beveiliging;
 • Kennis hebben van diverse beveiligingssystemen zoals CCTV, toegangscontrole- en alarmsystemen;
 • Flexibiliteit (24/7 mentaliteit) toont waarbij u niet alleen de diensten vanuit uw rooster draait maar ook eventueel bereid bent om uw diensten te ruilen of om over te werken;
 • In staat zijn om snel en volgens de procedures te handelen bij incidenten en calamiteiten;
 • In staat zijn om zelfstandig en in teamverband te werken;
 • Je bent betrouwbaar, eerlijk en hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift of open staat voor cursussen om het gewenste niveau te halen;

Wij bieden U:

Een uitdagende baan in een groeiend internationaal productiebedrijf met een marktconform salaris en voldoende mogelijkheid om je te ontwikkelen. 

 

 Bent U de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar de afdeling Human Resources: hr@vhpsp.com. Voor eventuele vragen over de vacature kun je contact op nemen met Danny Smiesing, Security Manager, d.smiesing@vhpsp.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

INGÉNIEUR R&D / CHEF DE PROJET (H/F)

INGÉNIEUR R&D / CHEF DE PROJET (H/F)

L’ENTREPRISE – LE GROUPE

Acteur majeur de l’industrie papetière fiduciaire, VHP Security Paper, filiale du groupe Oberthur, produit et vend du papier billet de banque de haute technologie pour les banques centrales et les imprimeurs de haute sécurité repartis dans le monde entier depuis plus de 200 ans. De plus, VHP Security Paper offre aussi à ses clients un large portfolio d’éléments de sécurité insérés dans le papier fiduciaire.

Le groupe Oberthur Fiduciaire est le troisième imprimeur mondial de billets de banque. Il fait partie des imprimeurs sélectionnés pour la production de l’euro et imprime la monnaie papier ou les documents d’identification de plus de 70 pays. Son chiffre d’affaires est entre 200 et 250 M€, il compte plus de 1.300 employés hautement qualifiés, dont 800 en France et ses 3 sites de production sont en Europe (France, Bulgarie et Pays-Bas). Le groupe Oberthur a été initialement fondé en 1842, puis, sous sa forme actuelle en 1984. Il s’agit d’un groupe privé familial, dont l’histoire a permis de bâtir une excellente réputation et une assise financière très solide.

 POURQUOI NOUS REJOINDRE ?

Le groupe Oberthur a conquis une position sur le podium des leaders sur son marché, et a considérablement renforcé son activité fiduciaire au cours des 10 dernières années : modernisation de l’outil de production, et recrutements de personnels hautement qualifiés issus de cette industries ou d’autres secteurs d’activité en France, acquisition d’une usine papetière aux Pays-Bas, ajout d’une seconde usine de production fiduciaire en Bulgarie.

Sa culture familiale et son implantation exclusivement en Europe sont uniques dans son secteur, et concurrent à créer un état d’esprit multi culturel et collaboratif. La taille « humaine » du groupe et de chacune de ses filiales permet à chaque collaborateur de « compter », en tant que professionnel dans l’organisation et en tant que personne.

Les collaborateurs du groupe Oberthur et de sa filiale VHP Security Paper sont fiers d’appartenir à cette belle organisation et seront heureux de vous accueillir, avec bienveillance et professionnalisme.

LE POSTE

Rattaché(e) au Responsable du Centre de Recherche, vous participez à la conception et au développement de nouveaux produits ou procédés dans le cadre des projets d’innovation en lien avec les équipes d’industrialisation au sein des usines du groupe (France, Bulgarie et Pays-Bas).

 LES MISSIONS PRINCIPALES

 • Elaborer et/ou analyser le cahier des charges, puis déterminer la faisabilité du projet avec les équipes
 • Contribuer à l’évolution des papiers, matériaux et/ou produits
 • Gérer des projets de R&D
 • Etudier les process et participer activement à l’industrialisation des produits développés
 • Piloter et assurer un soutien technique sur les projets en cours
 • Améliorer des procédés existants en support à la production

 

Cette description comprend les axes de travail principaux et n’est pas limitative.

 LE PROFIL

 • De formation Bac+5, Ingénieur papetier vous disposez d’une expérience industrielle de quelques années vous permettant d’évoluer sereinement dans des environnements industriels aux process variés.
 • Vous avez une bonne connaissance du matériau papier, des procédés de production et des notions de microbiologie.
 • Vous êtes pragmatique et aimez le travail en équipe
 • Vous faites preuve de rigueur et de réactivité dans votre travail, et possédez des qualités d’analyse et de synthèse.
 • Vous possédez un esprit d’organisation et de planification pour gérer ces différentes activités et respecter les contraintes du projet définies préalablement (délais, coûts…)
 • Anglais professionnel
 • Permis B

 

Poste basé à Apprieu (Isère) entre Grenoble (35 kms) et Lyon (70 kms).

Déplacements à prévoir en France et à l’étranger, à raison de 2 à 3 fois par mois en moyenne.

Contrat à durée indéterminée, avec une période d’essai de 4 mois éventuellement renouvelable

 

COMMENT POSTULER ?

Merci d’adresser votre candidature (CV et lettre de motivation) sous réf. VHP SA/ICP/2020 par E-mail : job@fcof.com