Menu

Technisch Operator – Apeldoorn

Introduction

Ben jij de Technician die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een high-tech omgeving van ambachtelijke tint? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Organisation

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. VHP Security Paper is op zoek naar een multifunctioneel inzetbare Technician die deel uitmaakt van de afdeling Mould Shop en ondersteuning biedt aan de Mould Shop Manager.

Fonction

Functieomschrijving

Samen met je collega’s en een team van ontwerpers/graveurs is jouw doel in deze functie: het ontwikkelen van rondzeven met behulp van een volledig nieuw en geautomatiseerd proces (ATG). In deze uitdagende functie ben je na een leerperiode multifunctioneel inzetbaar en na verloop van tijd (deel)verantwoordelijk voor het gehele proces wat bestaat uit het omzetten van een digitaal design naar een volledige rondzeef o.b.v. aangeleverde specificaties en kwaliteitseisen. Ook graveerwerkzaamheden (graveer afdeling), het productieproces gereedmaken van rondzeven, retour ontvangen na productie en een correcte opslag kunnen onderdeel uitmaken van je takenpakket. In deze functie werk je in een team van 7 medewerkers en rapporteer je aan de Mould Shop Manager.

Prérequis

Functie-eisen

• Je beschikt over minimaal mbo 3 werk- en denkniveau óf een diploma HAVO/VWO met ruim voldoende scores voor wis- en natuurkunde (scheikunde is een pré). Daarnaast ben je bereid om jezelf te ontwikkelen en bij ons een gerichte mbo 3 opleiding te behalen;

• Je bent een starter op de arbeidsmarkt of hebt eventueel enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;

• Bij voorkeur ervaring met AutoCAD en CNC;

• Kennis van diverse graveertechnieken en –programma’s is een pré;

• Je bent multifunctioneel inzetbaar;

• Je bent nauwkeurig, alert en creatief;

• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

• Ervaring in een internationale (productie) omgeving is een pré.

Wij

Offre

Wij bieden jou

Een uitdagende baan in een groeiend internationaal productiebedrijf, met een goed salaris en ruime opleidingsmogelijkheden. Heb jij het werk- en denkniveau en de affiniteit? Dan kunnen wij jou verder klaarstomen d.m.v. opleidingen.

Candidature

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Stuur dan een sollicitatiebrief, met een Curriculum Vitae, naar hr@vhpsp.com.